Data: 27-09-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

 • Drejtoria

  +383 29 243 134
 • Rruga Shkronjat

  20000, Prizren
 • Emaili

  spitali.prizren@rks-gov.net
 • Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj
  Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive

  Drejtor Ekzekutiv

  • Email

   spitali.prizren@rks-gov.net

  Vegëza

  Lajmet e fundit / Të gjitha

  Bordi Drejtues i ShSKUK-së mbajti mbledhjen në Spitalin e Prizrenit

  Spitali i Përgjithshëm “Daut Mustafa”, në Prizren, ka qenë vendtakimi i radhës i Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor dhe Klinik dhe Universitar të Kosovës, bashkë me drejtorin e përgjithshëm. Në fokus të takimit ka qenë raportimi gjashtë mujor i punës nga drejtoresha e këtij institucioni dhe analiza e thukët e tij nga anëtarët e Bordit […]

  Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj rikthehet në pozitën e drejtoreshës ekzekutive

  Prizren, 7 korrik 2023 Dr. Narqize Arënliu- Hoxhaj rikthehet në pozitën e drejtoreshës ekzekutive të Spitalit Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren.Nga data 27 janar 2023 deri më datën 07.07.2023 Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj ka kryer detyrën e Zv/drejtorit të përgjithshëm të SHSKUK-së.Më datën 07.07.2023, në prani të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben […]

  Në Spitalin e Prizrenit, për herë të parë fillon shpërndarja e terapisë tabletare onkologjike

  Pacientët e rajonit të Prizrenit më nuk do të kenë nevojë të udhëtojnë në Klinikën e Onkologjisë për të marrë terapinë tabletare onkologjike, ngase nga dita e sotme këtë terapi do të mund ta marrin në Spitalin e Prizrenit. Me këtë rast, ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, tha se është shumë i lumtur që falë […]

  Vizitë e delegacionit të Izolas

  29 Qershor 2023 Temat e diskutimit: Operacionet menaxheriale, duke theksuar rendësinë e operacioneve efektive të përditshme spitalore, të tilla si: menaxhimi i fluksit të pacientëve, planifikimi, shpërndarja e burimeve dhe koordinimi i shërbimeve shëndetësore, eksplorimi i metodave për të përmirësuar efikasitetin operacional, përmirësimet në përvojën e pacientit që mund të zvogëlojnë ndjenjën e tyre të […]

  Reagim lidhur me rastin në Spitalin e Prizrenit

  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), po trajton me prioritet të lartë rastin që ka ndodhur në Spitalin e Prizrenit, nëse ka pasur shkelje të procedurave standarde gjatë punës së stafit mjekësor. Prishtinë, 29 qershor 2023, Komunikatë për media nga ShSKUK. Në të njëjtën kohë jemi duke pritur raportin e ekspertëve mjeko-ligjorë, për […]

  Tranime profesionale për menaxhmentin dhe personelin e Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit dhe Gjilanit

  Prishtinë, 26/27 qershor 2023 Në organizim të Odës së Mjekëve të Kosovës, të hënën dhe të martën, në hotel “Emerald” në Prishtinë është mbajtur punëtoria dy ditore për menaxhmentin, mjekët, infermierët dhe stafin administrativ të Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit dhe Gjilanit. Trajnimi është pjesë e implementimit të Programit për Mbështetjen e Shëndetësisë në Kosovë, […]

  Zgjerohet standardizimi i procesve të punës

  14 Qershor 2013, Dr. Hasan Arzoallxhiu/Zv drejtor dhe Dr. Afërdita Osmani Ademi, janë takuar me udhëheqësit e reparteve të degëve kirurgjike. Në takim është biseduar për implementimin e aktiviteteve që ndërlidhen me përmirësimin e cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve shëndetësore, përkatësisht standardizimin e  proceseve të punës në repartet tjera të departamentit të degëve kirurgjike në urologji […]

  Vizitë e drejtorit të Spitalit të Pejës

   13 Qershor 2023, Dr. Hasan Arzoallxhiu/Zv drejtor , i shoqëruar nga Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe shërbimeve të Përbashkëta dhe Dr. Rexhep hapqiu, shef i Hemodializës, të martën kanë pritur në takim drejtorin e Spitalit të përgjithshëm të Pejës, Dr. Fazli Shala, i shoqëruar nga Selman Kelmendi, drejtor operativ dhe Ardian Shala, shef […]

  Takimi Profesional

  8 Qershor 2023, Në kuadër të rritjes së cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve shëndetësore në Spitalin e Përgjithshëm “ Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, si  dhe  me qëllim të analizimit të rezultateve të punës, është mbajtur takimi i dytë profesional mbi morbiditetin dhe mortalitetin. Fokusi i takimit ishin operacionet me prerje cezariane, përaktësisht rëndësia e […]

  Si të vini

  123movies
  embedgooglemap.net

  Departamentet