Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

 • Drejtoria

  +383 29 243 134
 • Rruga Shkronjat

  20000, Prizren
 • Emaili

  spitali.prizren@rks-gov.net
Awesome Logo

 • Pozita: Zyrtar për bugjet dhe Financa  Telefoni: +383 Email:  

Awesome Logo

Doruntina Mustafa

 • Pozita: Asistente Finaciare

Doruntina Mustafa

Awesome Logo

Ma.sc. Sami Ahmetaj

 • Pozita: Menaxher i Prokurimit Telefoni: +386 49 780902 ose 029222020 Email: Sami.ahmetaj@hotmail.com

Ma.sc. Sami Ahmetaj

Awesome Logo

Nazmiye Paqariz

 • Pozita: Zyrtare e Prokurimit Telefoni: +38649763957 Email: nazmiye_58@hotmail.com

Nazmiye Paqariz

Awesome Logo

Dredhëza Doda

 • Pozita: Asistente e Prokurimit Telefoni: +386 49 769956 Email: dredhezadoda@hotmail.com

Dredhëza Doda

Awesome Logo

Azem Krasniqi, Inxh.dipl.

 • Pozita: Menaxher – IT Telefoni: +377 44 269481 Email: azemkrasniqi@hotmail.com

Azem Krasniqi, Inxh.dipl.

Awesome Logo

Latif Bajrami

 • Pozita: Kordinator SISH & Asistent i TI Telefoni: +377 44 336946 Email: latifbajrami@hotmail.com

Latif Bajrami

Awesome Logo

Osman Hajdari

 • Pozita: Drejtor Operativ Telefoni:  Email: Osman.Hajdari@rks-gov.net

Osman Hajdari

Awesome Logo

Shefajet Berisha

 • Pozita: Shef i Personelit & Zyrtar për Komunikim  Telefoni: +383 45 105 551 Email: shefajet@hotmail.com

Shefajet Berisha

Awesome Logo

Dr. Bajram Gollopeni

 • Pozita: Kordinator për Cilësi të Shërbimëve Telefoni: +383 45 104 611 Email: bajramgollopeni@live.com

Dr. Bajram Gollopeni

Awesome Logo

Agron Bytyqi

 • Pozita: Kordinator i QEVP Telefoni: +383 45 104 317 Email: agron_bytyqi@hotmail.com

Agron Bytyqi

Awesome Logo

Sehar Beshiri, inxh.dipl.

 • Pozita: Shefë i Sherbimit Teknik Telefoni: +377 44 341509

Sehar Beshiri, inxh.dipl.

Awesome Logo

Vedat Selmani

 • Pozita: Përgjegjës për Sterilizim Telefoni: +377 44 336586

Vedat Selmani