Data: 27-02-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

 • Drejtoria

  +383 29 243 134
 • Rruga Shkronjat

  20000, Prizren
 • Emaili

  spitali.prizren@rks-gov.net
 • Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj
  Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive

  Drejtor Ekzekutiv

  • Email

   spitali.prizren@rks-gov.net

  Vegëza

  Lajmet e fundit / Të gjitha

  Përurohet dhe vihet në funksion Rezonanca Magnetike

  Prizren, 14 shkurt 2014 Të mërkurën në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në  Prizren është përuruar dhe vënë në funksion Rezonanca Magnetike. Në përurimin dhë vënien në funksion të Rezonancës Magnetike bashkë me menaxhmentin e  spitalit, Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor,  Fevzi Xhemali, drejtor i infermierisë, Sami […]

  Gjatë vitit 2023 kanë lindur 2622 fëmijë, janë hospitalizuar 18615 pacientë dhe janë kryer 5290 operacione të ndryshme

  Prizren, 11 Shkurt 2024 Spitali i Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren nga viti në vit po ngrit cilësinë e shërbimeve shëndetësore për popullatën, andaj edhe numri i pacientëve që marrin shërbime në spital është në rritje e sipër. Bazuar në raportin vjetor, gjatë vitit 2023 në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” […]

  Nderohet Dr. Sherif Krasniqi

  Prizren, 8 shkurt 2024 Spitali i Përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa”në Prizren, të enjten, në amfiteatrin e Universitetit Publik “Ukshin Hoti” në Prizren, ka organizuar akademi përkujtimore për të nderuar jetën dhe veprën e Dr. Sherif Krasniqi, kirurg i përgjithshëm, ku kanë marrë pjesë familjarë, miq, kolegë, bashkëveprimtarë dhe bashkëluftëtarë. Akademia përkujtimore është organizuar nën kujdesin e […]

  Ndahet nga jeta Dr. Sherif Krasniqi, specialist i kirurgjisë

  Prizren, 5 shkurt 2024 Sot, më 05.02. 2024, në Spitalin e Përgjithshëm në Prizren, ndërroi jetë Dr. Sherif Krasniqi, specialist i kirurgjisë së përgjithshme Dr. Sherif Krasniqi lindi më 10.07.1063 në fshatin Leskovec.Shkollimin fillor e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen në Prizren.Në vitin 1996 diplomon në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë.Në vitin 2004 kryen […]

  Nderohet Dr. Ahmet Goçaj

  Prizren, 30 janar 2024 Spitali i Përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa”në Prizren, të martën, në amfiteatrin e Universitetit Publik “Ukshin Hoti” në Prizren, ka organizuar akademi përkujtimore për të nderuar jetën dhe veprën e Dr. Ahmet Goçaj, specialist në fushën e gjinekologjisë dhe obstetrikës, ku kanë marrë pjesë familjarë, miq, kolegë, bashkëveprimtarë dhe bashkëluftëtarë, në mesin e […]

  Ndahet nga jeta Dr. Ahmet Goçaj, specialist gjinekolog-obstetër

  Prizren, 27 janar 2024 Sot, më 27 janar 2024, në Spitalin e Përgjithshëm në Prizren, ndërroi jetë Dr. Ahmet Goçaj, specialist gjinekolog-obstetër Dr. Ahmet Goçaj, lindi më 26.11.1966 në Vuthaj.Në vitin 1997 diplomon në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup.Në vitin 2005 kryen specializimin për Gjinekologji-Obstetrikë në Prishtinë.Pas kryerjes së specializimit, punësohet në Spitalin e Përgjithshëm […]

  Vizitë Ambasadori i Turqisë në Kosovë dhe Konsullit të Përgjithshëm në Prizren

  Prizren, 16 janar 2024 Dr. Narqize Hoxhaj Arënliu, drejktoreshë ekzekutive,  të martën, ka pritur në takim Ambasadorin e Turqisë në Kosovë z. Tunç Angili, dhe Konsullin e Përgjithshëm në Prizren, z. Celal Dogan. Në takim është biseduar për bashkëpunimin e dyanshëm dhe mundësitë e ofrimit të ndihmave për spitalin e Prizrenit.

  Ndërron jetë tekniku i radiologjisë, Imer Ademovic

  Prizren,12 janar 2024 Spitali i Përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa”në Prizren me dhimbje mori lajmin se, pas një sëmundje të rëndë, në moshën 58 vjeçare ka ndërruar jetë tekniku i radiologjisë, Imer Ademovic. Imer Ademovic ka filluar punën në Spitalin e Përgjithshëm në Prizren nga data 16.11.1992, duke dhënë kontribut të çmuar në ofrimin e shërbimeve radiologjike […]

  Këshilli drejtues mban takimin e parë

  Prizren, 4 janar 2024 Këshilli Drejtues ka mbajtur takimin e parë për vitin 2024. Në takim është  biseduar për Planin e punës për vitin 2024 Në takim, pos anëtarëve të Këshillit Drejtues: Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, Bsc. Fevzi Xhemali, drejtor i infermierisë, Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës […]

  Si të vini

  123movies
  embedgooglemap.net

  Departamentet