Data: 08-12-2022 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Lajmet

Në spitalin e Prizrenit për herë të parë realizohet Echokardiografia transezofageale

Prizren, 29 Nëntor 2022 Të martën, në spitalin e përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa” në Prizren, në kabinetin e Kardiologjisë, është realizuar procedura diagnostike e Echokardiografia transezofageale. Nën udhëheqjen e e Prof. Dr. Aurora Bakalli, procedura është kryer nga mjekët kardiologë të spitalit të përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren: Dr. Fazli Berisha dhe Dr. Krenare Limani. […]

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimin me PRAK

Prizren, 25 nëntor 2022 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Msc. Osman, Hajdari, drejtor i Administratës dhe Shërbimeve të Përbashkëta, të spitalit të përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të premten, kanë pritur në takim udhëheqës të Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë (PRAK), z. Ruxhdi Rexha, drejtor ekzekutiv, dhe z. […]

Vizitë e Institutit Kombëtar të Kardiokirurgjisë dhe Kardiologjisë Intervente nga Luksemburgu

Prizren, 18-19 nëntor 2022. Një delegacion i Institutit Kombëtar të Kardiokirurgjisë dhe Kardiologjisë Intervente nga Luksemburgu, i kryesuar nga Dr. Arnaud Charpentier, të premten dhe të shtunën kanë vizituar Spitalin e përgjithshëm”Prim.Dr. daut Mustafa” në Prizren. Fillimisht delegacioni i Luksemburgut është takuar me menaxhmentin e spitalit, i kryesuar nga Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive. […]

Vazhdojnë trajnimet për ultrasonografi

Prizren, 18 nëntor 2022 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive e spitalit të përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të premten, ka pritur në takim Dr. Avni Hazirin, trajner, dhe mjekët e spitaleve të përgjithshme të Prizrenit dhe Gjilanit, të cilët kanë ndjekur trajnimin për ultrasonografi. Drejtoresha ekzekutive ka falënderuar ekipin e mjekëve, të […]

Vizitë e zëvendësministrit të Shëndetësisë, Dr. Arsim Berisha

Prizren, 18 nëntor 2022Zëvendësministri i Shëndetësisë, Dr. Arsim Berisha, i shoqëruar nga Dr. Arsim Hoxha, asistent, të premten, ka vizituar Spitalin e Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren.  Ai është pritur nga drejtoresha ekzekutive, Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj dhe anëtarët e Këshillit Drejtues: Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, Bsc. Fevzi Xhemali, drejtor i Infermierisë dhe Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe Shërbimeve tëPërbashkëta. Drejtoresha ekzekutive, Dr. […]

Takim pune

Prizren, 16 nëntor 2022 Menaxhmenti i Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, i udhëhequr nga drejtoresha ekzekutive, Dr. Narqize Arënliu Hoxha, dhe ekipi i LuxDev-it, i udhëhequr nga Dr. Afërdita Ademi Osmani, të mërkurën, kanë mbajtur një takim pune ku është biseduar për ecurinë e punimeve dhe hapave konkretë për funksionalizimin e […]

Takim  me kryeinfermierë/e të reparteve

Prizren, 11 nëntor 2022 Drejtori i ifermierisë, Bsc. Fevzi Xhemali, të premten ka mbajtur takim me kryeinfermierë të reparteve. Ai fillimisht ka përshëndetur kryeinfermierët/et e rinjë, të cilët kanë marrë detyrat pas kryerjes së procedurave të rekrutimit të brendshëm, duke ju ofruar përkrahje dhe bashkëpunimin për punën e përbashkët për të ofrimin e shërbimeve sa […]

Takim i Këshillit Profesional

Prizren, 11 nëntor 2022 Këshilli Profesional, të premten, ka mbajtur takimin e radhës. Në takim është biseduar për punën, të arriturat dhe angazhimin e përbashkët për ngritjen e cilësisë së shërbimeve sa më të mira për pacientë. Takimi është udhëhequr nga Dr. Bali Gashi kryesues i Këshillit Profesional, ndërsa në emër të Këshillit Drejtues dhe […]

Interesim për mamografi

Prizren, 9 nëntor 2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxha, drejtorshë ekzekutive dhe dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, të mërkurën, kanë pritur në takim përfaqësuese të Shoqatës së grave në përkrahje të kluftës kundër kancerit të gjirit “RENESANCA”, që udhëhiqej nga Violeta Pirana, drejtoreshë dhe Linda Muriqi-Kukësisë dhe Elsa Koqinaj, anëtare. Në takim kanë marrë pjesë edhe Dr. […]

Takim me media

Prizren, 7 nëntor 2022 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren dhe Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor  mjekësor, të hënën, kanë mbajtur një takim me media, ku kanë prezantuar punët dhe të arriturat në katër muaj të menaxhimit, riorganizimit të shërbimeve dhe planet për të ardhmen.  Në […]

KFOR-i zviceran viziton spitalin e Prizrenit

Prizren, 3 Nëntor 2022 Dr. Narqize Arënliu Hoxhajm,drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm” Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të enjten, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it zvicerran. Drejtoresha ekzekutive  shprehu falënderimin dhe gatishmërinë e vazhdimit dhe forcimit të bashkëpunimit me KFOR-in. KFOR-i  prej hyjes në Kosovë në vitin 1999, në vazhdimësi ka realizuar vizita […]

Vizitë e Bordit Drejtues të SHSKUK-së

Prizren, 1 Nëntor 2022 Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, të martën kanë vizituar Spitalin e Përgjithshëm ”Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren. Bordi Drejtues i SHSKUK-së, i udhëhequr nga Dr. Aida Rexhepi, kryesuese, në përbërje të cilit ishin edhe Dr. Argeta Gecaj-Gashi, anëtare, z. Enver Gashi, anëtar dhe z. Fahredin Mjkovci, […]

Vizitë e delegacionit nga Luksemburgu 

Prizren, 25 tetor 2022 Ambasadori i Luksemburut në Kosovë, z. Eric Dietz, i shoqëruar nga z.Geneviève Hengen dhe znj. Claire Stoffels nga Ministria e Punëve te jashtme dhe Evropiane, znj.  Gulten Aka, drejtoreshe e zyres rajonale te LuxDev ne Kosove,si dhe dr. Afërdita AdemiOsmani dhe Blerda Avdiu, tëmartën, kanë vizituar Spitalin e Përgjithshëm”Prim. Dr. Daut Mustafa” […]

Punëtori rreth fillimit të shërbimit të ri të Kardiologjisë

Prizren, 19 tetor 2022 Në kuadër të aktiviteteve të projektit KSV/017 – LuxDev, të mërkurën, në sallën e hotelit “Premium” është mbajtur edhe një punëtori lidhur me fillimin e shërbimit të ri të Kardiologjisë intervente – Laboratorit për kateterizim në Spitalin e Përgjithshëm ”Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren. Dr. Afërdita Osmani Ademi, udhëheqëse e projektit […]

Shënohet “Muaji i ndërgjegjësimit të kancerit të gjirit”

Prizren, 17.10.2022 Në Spitalin e  Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të hënën, janë shënuar një varg aktivitetesh në shënimin e “Muajit të ndërgjegjësimit të kancerit të gjirit”. Në amfiteatrin e spitalit në janë bërë bashkë mantilbardhë, menaxhment dhe mysafirë të shumtë, në mesin e të cilëve edhe Zëvendësja Emilia Rexhepi, UD ministrja e shëndetësisë […]

U.D. Drejtoresha e përgjithshme e SHSKUK-së, Dr. Pranvera Zejnullahu Raçi, vizitoi Spitalin e Përgjithshëm ” Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren

Prizren, 10 tetor 2022 Në kuadër të vizitave nëpër klinika të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, u.d. drejtoresha e përgjithshme e SHSKUK-së, Dr. Pranvera Zejnullahu Raçi, të hënën, ka vizituar Spitalin e Përgjithshëm” Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, ku është pritur nga drejtoresha ekzekutive, Dr, Narqize Arënliu Hoxhaj, dhe stafi menaxherial i spitalit.   […]

Takim me udhëheqës të Qendrës së Paraburgimit 

Prizren, 4 tetor 2022 Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të  martën, ka pritur në takim z. Shaban Kamberaj, drejtor i Qendrës së Paraburgimit në Prizren dhe z. Hyrjet Selaj, udhëheqës për siguri në Qendrën e Paraburgimit në Prizren. Në takim është biseduar për bashkëpunimin […]

Punëtori me temë: “Rëndësia e Planit Zhvillimor dhe prioritet për të ardhmen”

Prizren, 24.08.2022 Në kuadër të aktiviteteve të projektit KSV/017 –LuxDev, të mërkurën, në “Tiffany”, Prizren, është mbajtur punëtoria në të cilën është diskutuar për rëndësinë e aktiviteteve të Planit Zhvillimor dhe prioriteteve për të ardhmen. Në punëtorinë e paraditës Dr. Dorjan Marusic dhe Dr.Afërdita Ademi Osmani kanë folur për “Rëndësia e Planit Zhvillimor Institucional, Planit të […]

Takim me Drejtorin e Spitalit të Kukësit

Prizren, 16.08.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive dhe Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, kanë pritur në takim drejtorin e Spitalit të Kukësit, Dr. Sylejman Sokoli. Në takim është biseduar për bashkëpunimin e dyanshëm në ofrimin e shërbimeve për pacient, në veçanti ofrimin e shërbimeve për pacientët e Qarkut të Kukësit për shërbimet që nuk ofrohen […]

Takim me përfaqësues të GIZ-it

Prizren, 10.08.2022 Drejtoresha ekzekutive ka pritur në takim përfaqësues të GIZ-it, në përbërje: Lulzim Baumann, Michael Coëing, Merita Kasapolli dhe Oljam Dervishi. Në takim është biseduar për bashkëpunimin, me theks të veçantë menaxhimin e mbeturinave.

Takim me gratë kuvendare

Prizren, 09.08.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, ka pritur në takim gratë kuvendare në Kuvendin Komunal të Prizrenit. Gratë asmbleiste të subjekteve politike kanë uruar drejtoreshën për detyrën  e marrë dhe kanë premtuar mbështetje për Spitalin e Prizrenit përmes zërit të tyre në Kuvendin Komunal.

Takimi i Këshillit Profesional

Prizren, 09.08.2022 Këshilli Profesional ka mbajtur takimin e parë në prani të drejtoreshës ekzekutive, Dr. Narqize Arënliu- Hoxhaj, dhe drejtorit mjekësor. Dr. Hasan Arzoallzhiu. Takimi është udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Profesional, Dr. Bali Gashi. Drejtoresha ekzekutive ka falenderuar anëtarët e Këshillit Profesional për punën e bërë deri më tash dhe ka kërkuar që të […]

Takim me drejtorin e Emergjencës të QKUK-së

Prizren, 09.08.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive me stafin menaxhues ka pritur në takim Dr. Naser Syla, drejtor i Emergjencës – QKUK. Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe  koordinimin, me qëllim të ofrimit sa më të mirë të shërbimeve emergjente dhe mënyrën e transferimit të rasteve nga emergjenca e Spitalit në emergjencën e QKUK-së.

Takim me përfaqësues të Partisë turke – KDTP

Prizren, 06.08.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhajm, drejtoreshë ekzekutive dhe dr. Hasan Arzoallzhiu, drejtor mjekësor kanë pritur në takim një delegacion të partisë turke KDTP, i udhëhequr nga Fikrim Damka. Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe mbështetjen për ofrimin e shërbimeve sa më të mira shëndetësore për pacient.

Takim me delegacionin e Shoqatës së Mjekëve Turq të Kosovës

Dr.Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Dr. Hasan Arzoallxhiu,  drejtor mjekësor, të premten kanë pritur në takim një delegacion të Shoqatës së Mjekëve Turq të Kosovës ( KTHD), i udhëhequr nga Dr. Atakan Koro, kryetar, dhe dr. Ramadan Mazrek dhe dr. Engin Tokay, anëtar. Në takim është biseduar për bashkëpunimin midis mjekëve turq dhe mjekëve të […]

Takim me përfaqësues të partisë rome LPRK

Prizren, 22.07.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive dhe dr. Hasan Arzoallzhiu, drejtor mjekësor kanë pritur në takim një delegacion të partisë rome- LPRK , udhëhequr nga z. Erxhan Galushi.

Takim me media

Prizren, 15.07.2022 Dr. Narqize Arënliu –Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, ka mbajtur takimin e parë me media pas marrjes së dytës së drejtorshës ekzekutive të Spitalit.Në takim është prezantuar gjendja aktuale  dhe planet për të ardhmen. Drejtoresha ekzekutive ka falënderuar mediat për punën dhe prezantimin e gjendjes në spital, duke shpreh gatishmëri për bashkëpunim dhe transparencë në […]

Takim me delegacionin e Bingenit të Gjermanisë

Prizren, 08.07.2022 Dr. Narqize Arënliu-Hoxha, drejtoreshë e Spitalit të Përgjithshëm dhe dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor të premten kanë pritur në takim një delegacion nga qyteti Bingen i Gjermanisë. Delegacioni udhëhiqej nga kryebashkiaku i qytetit të Bingenit, z. Tomas Feser, i shoqëruar edhe nga Jurgen Prt, asistent dhe znj. Anete Hammel, asambleiste e partisë SPD. […]

Takim me shoqatën e pensionistëve të TMK-së/FSK-së 

Prizren, 7 Korrik 2022 Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, drejtoreshë e Spitalit të Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa”, të  enjten, ka pritur në takim përfaqësues të Shoqatës së pensionistëve të TMK-së-FSK-së, të udhëhequr nga z.Bajram Bekteshi, kryetar. Në takim është biseduar për baskëpunimin institucional.

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj së bashku me zëvëndëskryeministren Emilia Rexhepi janë pritur në takim nga ministri i Shëndetësië, Prof. Dr. Rifat Latifi

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, drejtoreshë e Spitalit të Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa”të prizrenit, së bashku me znj. Emilia Rexhepi, zëvëndëskryeministre e Qeverisë së Republikës së Kosovës, të  marten, janë pritur në takim nga ministri i Shëndetësië, Prof. Dr. Rifat Latifi.  Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, ministrin e Shëndetësisë e ka njoftuar për marrjen e […]