Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë e delegacionit TIKAVizitë e delegacionit TIKA

Prizren, 7 qershor 2024

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive,  së bashku me anëtarët e Këshillit Drejtues, të premten, ka pritur në takim një delegacion të Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim- TIKA nga Turqia. Delegacioni është njoftuar me punët dhe të arriturat e spitalit, si dhe planet për të ardhmen. Delegacioni i TIKA-s ka vizituar disa nga hapësirat e spitalit, me qëllim të thellimit të bashkëpunimit të dyanshëm dhe mundësitë e ofrimit të ndihmave për spitalin e Prizrenit. Në vizitë ishte edhe Enis Kervan,  deputeti i Kuvendit të Kosovës.

Lexo Komentet

Comments are closed.