Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Përurohet dhe vihet në funksion Rezonanca Magnetike

Prizren, 14 shkurt 2014

Të mërkurën në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në  Prizren është përuruar dhe vënë në funksion Rezonanca Magnetike.

Në përurimin dhë vënien në funksion të Rezonancës Magnetike bashkë me menaxhmentin e  spitalit, Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor,  Fevzi Xhemali, drejtor i infermierisë, Sami Ahmetaj, Ud drejtor i  Administratës, Dr. Fatmire Braha, kryetare e këshillit Profesional dhe Dr.Arta Zhuri, shefe e radiologjisë, kanë marrë pjesë edhe z. Albin Kurti, kryeministër i Kosovës, Emilia Rexhepi, zëvendëskryeministre, Dr. Arben Vitia, ministër i Shëndetësisë, Dr. Arsim Berisha, zëvendësministër i shëndetësië, Elvir Azizi, drejtor i SHSKUK-së dhe Osman Hajdari, UD drejtor i QKUK-së.

Rezonanca magnetike është vendosur në hapësirat e Shërbimit të Radiologjisë dhe do të jetë një ndihmesë e madhe në shërbim të gjithë qytetarëve jo vetëm të rajonit të Prizrenit, por edhe më gjerë. 

Lexo Komentet

Comments are closed.