Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Ndahet nga jeta Dr. Sherif Krasniqi, specialist i kirurgjisë

Prizren, 5 shkurt 2024

Sot, më 05.02. 2024, në Spitalin e Përgjithshëm në Prizren, ndërroi jetë Dr. Sherif Krasniqi, specialist i kirurgjisë së përgjithshme

Dr. Sherif Krasniqi lindi më 10.07.1063 në fshatin Leskovec.
Shkollimin fillor e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen në Prizren.
Në vitin 1996 diplomon në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë.
Në vitin 2004 kryen specializimin për Kirurgji të përgjithshme në Prishtinë.
Në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren punësohet në muajin korrik 1999.
Dr. Sherif Krasniqi pas vetes la bashkëshorten, dy djem dhe dy vajza.
Spitali i Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa: në Prizren i shprehë ngushëllime familjes, miqve, kolegëve dhe pacientëve me rastin e vdekjes së Dr. Sherif Krasniqi

Kujtimi për punën, kontributin dhe veprën e Dr. Sherif Krasniqi do të mbetet i përhershëm!

Lexo Komentet

Comments are closed.