Data: 27-02-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë Ambasadori i Turqisë në Kosovë dhe Konsullit të Përgjithshëm në Prizren

Prizren, 16 janar 2024


Dr. Narqize Hoxhaj Arënliu, drejktoreshë ekzekutive,  të martën, ka pritur në takim Ambasadorin e Turqisë në Kosovë z. Tunç Angili, dhe Konsullin e Përgjithshëm në Prizren, z. Celal Dogan.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin e dyanshëm dhe mundësitë e ofrimit të ndihmave për spitalin e Prizrenit.

Lexo Komentet

Comments are closed.