Data: 27-02-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Ndërron jetë tekniku i radiologjisë, Imer Ademovic

Prizren,12 janar 2024

Spitali i Përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa”në Prizren me dhimbje mori lajmin se, pas një sëmundje të rëndë, në moshën 58 vjeçare ka ndërruar jetë tekniku i radiologjisë, Imer Ademovic.

Imer Ademovic ka filluar punën në Spitalin e Përgjithshëm në Prizren nga data 16.11.1992, duke dhënë kontribut të çmuar në ofrimin e shërbimeve radiologjike për pacient.

Spitali i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes, të afërmve dhe kolegëve për ndarjen e hershme nga kjo botë e teknikut të radiologjisë, Imer Ademovic.

Lexo Komentet

Comments are closed.