Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Këshilli drejtues mban takimin e parë

Prizren, 4 janar 2024

Këshilli Drejtues ka mbajtur takimin e parë për vitin 2024. Në takim është  biseduar për Planin e punës për vitin 2024

Në takim, pos anëtarëve të Këshillit Drejtues: Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, Bsc. Fevzi Xhemali, drejtor i infermierisë, Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe Shërbimeve të Përbashkëta, Dr. Fatmire Braha, kryetare e Këshillit professional, ka marrë pjesë edhe kryetari i Sindikatës, Dr. Adem Bytyqi

Lexo Komentet

Comments are closed.