Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

URIME 28 NËNTORI

Punonjës-e të spitalit dhe bashkëkombas-e shqiptarë-e kudo që jeni!

URIME 28 NËNTORI

Spitali i Përgjithshëm
“Prim. Dr. Daut Mustafa”
Prizren

Lexo Komentet

Comments are closed.