Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë e zëvendësministrit të Shëndetësisë – Dr Arsim Berisha

Prizren, 9 shkurt 2023

 

Dr. Hasan Arzoallxhiu, zv drejtor i Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të enjten, ka pritur në takim zëvendësministrin e Shëndetësisë, Dr. Arsim Berisha. Në takim është biseduar për gjendjen e përgjithshme në spital, punët, shërbimet dhe të arriturat në spital, si dhe projektet që janë në realizim dhe ato që planifikohen për të ardhmen, ndërsa pikë e veçantë e takimit ishte edhe çështja e hapjes së Hemodializës në Rahovec.

 

Në takim kanë marrë pjesë edhe Bsc. Fevzi Shemali, drejtor i infermierisë, Dr. Rexhep Hapqiu, shef i Hemodializës dhe Dr. Hekuran Veçgishti, shef i Emergjencës.

Lexo Komentet

Comments are closed.