Data: 27-02-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me udhëheqës të  QKMF-së

Prizren, 7 Dhjetor 2022

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor,  të mërkurën kanë pritur në takim, Dr. Xhevat Elezkurtaj, drejtor i QKMF-së dhe Dr. Eshref Kryeziu, kryeshef i QKMNF-së

Në takim është biseduar për bashkëpunimin institucional të nivelit primar (QKMF)  me atë dytësor (spitali)

Të dy palët janë dakorduar për takime të rregullta, me qëllim të koordinimit dhe ofrimit të shërbimeve sa më të mira për pacientë.

Lexo Komentet

Comments are closed.