Data: 18-05-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim  me kryeinfermierë/e të reparteve

Prizren, 11 nëntor 2022

Drejtori i ifermierisë, Bsc. Fevzi Xhemali, të premten ka mbajtur takim me kryeinfermierë të reparteve.

Ai fillimisht ka përshëndetur kryeinfermierët/et e rinjë, të cilët kanë marrë detyrat pas kryerjes së procedurave të rekrutimit të brendshëm, duke ju ofruar përkrahje dhe bashkëpunimin për punën e përbashkët për të ofrimin e shërbimeve sa më të mira për pacientë.

Në takim është biseduar për punën, të arriturat dhe angazhimin e përbashkët për ngritjen e cilësisë së shërbimeve sa më të mira për pacientë.

Lexo Komentet

Comments are closed.