Data: 14-04-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj merr detyrën e drejtoreshës ekzekutive

Prizren, 28.06.2022

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, Specialiste e Pedodoncisë dhe 

Stomatologjisë Preventive, sot, e  martë, 28 qershor 2022, ka marrë detyrën e drejtoreshës ekzekutive të Spitalit të Përgjithshëm”Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren.

Dorëzimi i detyrës është bërë nga Këshilli Drejtues, përkatësisht nga drejtori mjekësor,  dr. Ali Hoti.

Gjatë pranim dorëzimit u shpreh gatishmëria e plotë e bashkëpunimit dhe koordinimit të punëve  për të avancuar të arriturat e deritanishme dhe ngitjen e cilësisë së shërbimeve shëndetësore në të mirë të pacientëve dhe shëndetit të tyre.

Lexo Komentet

Comments are closed.