Data: 14-04-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

OMK ndan mirënjohje për institucionet shëndetësore

Prizren, 23 mars 2021

Oda e Mjekëve të Kosovës në amfiteatrin e Spitalit të Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren mban ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve për institucionet shëndetësore të rajonit të Prizrenit për punën, angazhimin dhe kontributin në luftimin e pandemisë. Mirënjohje i është ndarë edhe spitalit të Prizrenit.

Lexo Komentet

Comments are closed.