Data: 18-05-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj rikthehet në pozitën e drejtoreshës ekzekutive

Prizren, 7 korrik 2023


Dr. Narqize Arënliu- Hoxhaj rikthehet në pozitën e drejtoreshës ekzekutive të Spitalit Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren.
Nga data 27 janar 2023 deri më datën 07.07.2023 Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj ka kryer detyrën e Zv/drejtorit të përgjithshëm të SHSKUK-së.
Më datën 07.07.2023, në prani të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia,dhe kryesuesit të Bordit Drejtues të SHSKUK-së, Dr. Naim Bardiqi, Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj detyrën e drejtorit të përgjithshëm të SHSKUK-së i ka dorëzuar z. Elvir Sahitit, ndërsa nga kjo datë Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj rikthehet në pozitën e drejtoreshës ekzekutive të Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren.

Lexo Komentet

Comments are closed.