Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Zgjerohet standardizimi i procesve të punës

14 Qershor 2013,


Dr. Hasan Arzoallxhiu/Zv drejtor dhe Dr. Afërdita Osmani Ademi, janë takuar me udhëheqësit e reparteve të degëve kirurgjike.

Në takim është biseduar për implementimin e aktiviteteve që ndërlidhen me përmirësimin e cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve shëndetësore, përkatësisht standardizimin e  proceseve të punës në repartet tjera të departamentit të degëve kirurgjike në urologji dhe ortopedi, si dhe në repartin e kirurgjisë.

Aktivitetet janë në kuadër të Projektit KSV/017 – LuxDev

Lexo Komentet

Comments are closed.