Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë e drejtorit të Spitalit të Pejës

 13 Qershor 2023,

Dr. Hasan Arzoallxhiu/Zv drejtor , i shoqëruar nga Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe shërbimeve të Përbashkëta dhe Dr. Rexhep hapqiu, shef i Hemodializës, të martën kanë pritur në takim drejtorin e Spitalit të përgjithshëm të Pejës, Dr. Fazli Shala, i shoqëruar nga Selman Kelmendi, drejtor operativ dhe Ardian Shala, shef i SHT-së.  

Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe shkëmbin e përvojëve mes dy spitaleve.

Lexo Komentet

Comments are closed.