Data: 14-04-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Përurohen hapësirat e renovuara të Laboratorit

Prizren, 22 mars 2023

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, Zv/ drejtoreshë e përgjithshme e SHSKUK-së, Dr. Hasan Arzoallxhiu, zv/Drejtor i Spitalit, Msc. Osman Hajdari drejtor i Administratës dhe Shërbimeve të Përbashkëta, Bsc. Fevzi Xhemali, drejtor i Infermierisë dhe Dr. Shpresa Elshani, shefe e Laboratorit, të mërkurën, kanë përuruar hapësirat e renovuara të Laboratorit në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa’ në Prizren

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, Zv/ drejtoreshë e përgjithshme e SHSKUK-së, para mediave ka premtuar angazhimin për investime në të gjitha njësitë përbërëse të SHSKUK-së me qëllim të përmirësimit të ambientit dhe kushteve të punës dhe ngritjen e cilësisë së shërbimeve për pacientët.

This image has an empty alt attribute; its file name is 22mars23-1-1024x768.jpg

Me hapësirat e renovuara të laboratorit janë krijuar kushte shumë më të mira për punë për stafin e laboratorit si dhe ngitjen e cilësisë në ofrimin e shërbimeve për pacientë.

Renovimi i hapësirave të laboratorit është projekti i parë i nisur qysh në ditët e para të marrjes së detyrës së drejtoreshës së Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit, më 28 qershor 2022.

Lexo Komentet

Comments are closed.