Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë e KFOR-it

Prizren, 9 shkurt 2023
Dr. Hasan Arzoallxhiu, zv/ drejtor i Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të enjten,  ka pritur në takim një delegacion të Degës së Përbashkët Mjekësore të KFOR-it, i udhëhequr nga majori Rizvi Bilal.  

Në takim është biseduar për gjendjen e përgjithshme në spital, punët, shërbimet dhe të arriturat në spital, si dhe projektet që janë në realizim dhe ato që planifikohen për të ardhmen.

Në takim kanë marrë pjesë edhe Bsc. Fevzi Xhemali, drejtor i infermierisë dhe Dr. Rexhep Hapqiu, shef i Hemodializës.

Lexo Komentet

Comments are closed.