Data: 18-05-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me zyrtarë të komisionerit për gjuhët

Prizren, 8 shkurt 2023

Dr. Hasan Arzoallxhiu, Zv/drejtor i Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa’ në Prizren, të mërkurën, ka pritur në takim Znj. Safete Graiçevci, koordinatore në Zyrën e Komisionerit për Gjuhët/Zyra e kryeministrit, z. Xhavit Bulliqi, zyrtar ligjor dhe Ardijana Mulaj, zyrtare e lartë për financa në ZKM.

Lexo Komentet

Comments are closed.