Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me përfaqësues të TIKA-s

Prizren, 11 janar 2023

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, në shoqërim të drejtorit të infermierisë, Bsc. Fevzi Xhemali, dhe drejtorit të Administratës me shërbime të Përbashkëta, Msc. Osman Hajdari, të mërkurën ka pritur në takim përfaqësues të TIKA-s, i udhëhequr nga kolonel Recai Yılmaz, shoqërim të Mediha Bilurdagi dhe Blerim Karabaxhaku.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe mundësitë që TIKA të ofroj mbështje në formë donacioni për Spitalin e Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” Prizren.

 

 

Lexo Komentet

Comments are closed.