Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Punëtoria “Dhuna ndaj grave”

Prizren,  14 dhjetor

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Dr. Imet Poniku, shef i psikiatrisë, të martën, kanë marrë pjesë në punëtorinë e organizuar nga OSBE me temë: “Dhuna ndaj grave’.

Drejtoresha ekzekutive, Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, ka folur për rastet e trajtuara në spital dhe gatishmërinë e spitalit për të ofruar të gjitha shërbimet për  trajtimin e rasteve të dhunës

Dr. Imet Poniku, shef i repartit të Psikiatrisë ka folur për raste të veçanta të trajtuara në repartin e psikiatrisë.

Lexo Komentet

Comments are closed.