Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me zëvendëskryeministren, znj. Emilia Rexhepi

Prishtinë, 13 dhjetor 2022

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe Shërbimeve të Përbashkëta të Spitalit të Përgjithshëm ”Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të martën, janë takuar me zëvendëskryeministren e Qeverisë së Republikës së Kosovës, znj. Emilia Rexhepi.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe përkrahjen e projekteve që planifikohen të realizohen në spitalin e përgjithshëm të Prizrenit gjatë vitit 2023.

Lexo Komentet

Comments are closed.