Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Interesim për mamografi

Prizren, 9 nëntor 2022

Dr. Narqize Arënliu-Hoxha, drejtorshë ekzekutive dhe dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, të mërkurën, kanë pritur në takim përfaqësuese të Shoqatës së grave në përkrahje të kluftës kundër kancerit të gjirit “RENESANCA”, që udhëhiqej nga Violeta Pirana, drejtoreshë dhe Linda Muriqi-Kukësisë dhe Elsa Koqinaj, anëtare. Në takim kanë marrë pjesë edhe Dr. Arta Zhuri Dulla, shefe e Radiologjisë dhe Flurim Berisha, kryeinfermier i Radiologjisë.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe ofrimin e shërbimeve të mamografisë në Spitalin e Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren për gratë e shoqatës ‘Renesanca”, me qëllim të identifikimit të hershëm dhe parandalimit të kancerit të gjirit.

Lexo Komentet

Comments are closed.