Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

KFOR-i zviceran viziton spitalin e Prizrenit

Prizren, 3 Nëntor 2022

Dr. Narqize Arënliu Hoxhajm,drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm” Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të enjten, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it zvicerran.

Drejtoresha ekzekutive  shprehu falënderimin dhe gatishmërinë e vazhdimit dhe forcimit të bashkëpunimit me KFOR-in.

KFOR-i  prej hyjes në Kosovë në vitin 1999, në vazhdimësi ka realizuar vizita në spitalin e Prizrenit dhe ka ndihmuar në forma të ndryshme, duke dëshmuar përkushtimin për të ndihmuar jo vetëm spitalin e Prizrenit, por popullin e Kosovës në përgjithësi.

Lexo Komentet

Comments are closed.