Data: 13-07-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Punëtori rreth fillimit të shërbimit të ri të Kardiologjisë

Prizren, 19 tetor 2022

Në kuadër të aktiviteteve të projektit KSV/017 – LuxDev, të mërkurën, në sallën e hotelit “Premium” është mbajtur edhe një punëtori lidhur me fillimin e shërbimit të ri të Kardiologjisë intervente – Laboratorit për kateterizim në Spitalin e Përgjithshëm ”Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren.

Dr. Afërdita Osmani Ademi, udhëheqëse e projektit LuxDev, së bashku me menaxhmentin e  spitalit, shefin e  SHT-së dhe stafin e  Kardiologjisë kanë punuar në plotësimin e listës dhe specifikat për furnizimin me pajisje dhe aparaturën e nevojshme  për funksionilizimin e Kardiologjisë Intervente-laboratorit për kateterizim

Lexo Komentet

Comments are closed.