Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me udhëheqës të Qendrës së Paraburgimit 

Prizren, 4 tetor 2022

Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të  martën, ka pritur në takim z. Shaban Kamberaj, drejtor i Qendrës së Paraburgimit në Prizren dhe z. Hyrjet Selaj, udhëheqës për siguri në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin institucional, si dhe ofrimin e shërbimeve në dhomën e veçantë në spital për rastet e personave të paraburgosur.

Lexo Komentet

Comments are closed.