Data: 18-05-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me gratë kuvendare

Prizren, 09.08.2022

Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, ka pritur në takim gratë kuvendare në Kuvendin Komunal të Prizrenit.

Gratë asmbleiste të subjekteve politike kanë uruar drejtoreshën për detyrën  e marrë dhe kanë premtuar mbështetje për Spitalin e Prizrenit përmes zërit të tyre në Kuvendin Komunal.

Lexo Komentet

Comments are closed.