Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me përfaqësues të Partisë turke – KDTP

Prizren, 06.08.2022

Dr. Narqize Arënliu-Hoxhajm, drejtoreshë ekzekutive dhe dr. Hasan Arzoallzhiu, drejtor mjekësor kanë pritur në takim një delegacion të partisë turke KDTP, i udhëhequr nga Fikrim Damka.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe mbështetjen për ofrimin e shërbimeve sa më të mira shëndetësore për pacient.

Lexo Komentet

Comments are closed.