Data: 10-06-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me delegacionin e Shoqatës së Mjekëve Turq të Kosovës

Dr.Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, dhe Dr. Hasan Arzoallxhiu,  drejtor mjekësor, të premten kanë pritur në takim një delegacion të Shoqatës së Mjekëve Turq të Kosovës ( KTHD), i udhëhequr nga Dr. Atakan Koro, kryetar, dhe dr. Ramadan Mazrek dhe dr. Engin Tokay, anëtar.

Në takim është biseduar për bashkëpunimin midis mjekëve turq dhe mjekëve të Kosovës,  si dhe mundësitë e shoqatës për të ndihmuar spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit në fushën profesionale, por edhe në pajisje dhe aparaturë mjekësore

Lexo Komentet

Comments are closed.