Data: 19-06-2024 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Njoftim

Duke ju referuar qarkullimit të dy llogarive në Facebook në ermrin e Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren :

fb: Spitali i Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” – Prizren

fb: Spitali Rajonal i Prizrenit

Si dhe kerkesës përmes e-mailit dt. 30.06.2022 për sqarim drejtuar zyres të IT – SPPz nga Drjetori Ekzekutiv i  Spitalit të Përgjithshëm në Prizren dr. Narqize Arënliu Hoxhaj 

PS.

Zyrtaret pranë njësisë të IT-së – SPPz, deklarojnë se llogaritë e lartëcekura as nuk janë krijuar dhe as nuk menaxhohen nga shërbimi i kësaj zyre.

Lexo Komentet

Comments are closed.