Data: 06-02-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

 • Drejtoria

  +383 29 243 134
 • Rruga Shkronjat

  20000, Prizren
 • Emaili

  spitali.prizren@rks-gov.net
Slide 1

May 2, 2018 by James Wright

Spitali i Prizrenit
Image is not available

Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit mbulon gjithsejt 21,9 % të hapësirës së përgjithshme të Kosovës, me 403,846 banorë të komunave: Prizren Dragash, Malishevë, Rahovec, Suharekë dhe Mamushë(të dhëna nga Agjencia e Statistikave të vitit 2013).

Aktualisht ka 730 të punësuar, prej tyre 169 mjekë specialistë, 438 infermierë (bachelor, mësimdhënës, teknikë të farmacisë), si dhe 123 staf tjetër (administrative, teknike etj.)

Slide 2

May 22, 2018 by Letizia Biafore

Day Twenty Eight: The First Mountain Pass
Image is not available

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque...

Slide 3

Jun 9, 2018 by Delinda Cammarata

What's The Future Of Blogging Platforms?
Image is not available

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque...

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 • Dr. Narqize Arënliu – Hoxhaj
  Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive

  Drejtor Ekzekutiv

  • Email

   spitali.prizren@rks-gov.net

  Vegëza

  Lajmet e fundit / Të gjitha

  Mbahet takimi i Komitetit Drejtues të projektit KSV/017

  Prishtinë, 31 janar 2023 Dr. Hasan Arzoallxhiu, Zv/Drejtori i Spitalit të Përgjithshëm “Prim Dr. Daut Mustafa” në Prizren, të mërkurën, ka marrë pjesë në takimin e 7-të të Komitetit Drejtues të projektit “ Programi për Mbështetjen e Shëndetësisë në Kosovë-Faza II, KSV/017, financuar nga Qeveria e republikës së Kosovës dhe Qeveria e Dukatës së Madhe […]

   Dr. Hasan Arzoallxhiu caktohet të udhëheq me Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit

  Prizren,  27 janar 2023 Drejtori i përgjithshëm i SHSKUK-së, të premten, ka caktuar Dr. Hasan Arzoallxhiun të udhëheq me Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren. Caktimi i Dr. Hasan Arzoallxhiut bëhet pasi drejtoresha ezkekutive Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” të Prizrenit, Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, dje, nga Bordi Drejtues i […]

  Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, caktohet u.d. drejtor-ShSKUK

  Prishtinë, 26 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, caktohet u.d. drejtor-ShSKUK Ju njoftojmë se Bordi Drejtues i ShSKUK-së, në mbledhjen urgjente të mbajtur me datë 26.01.2023, ka shqyrtuar letër- dorëheqjen e u.d. Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Dr. Pranvera Zejnullahu-Raçi, me numër protokolli 289, të datës 26.01.2023 dhe të […]

  Grupi Punues kyç për hartimin e Planit Strategjik për zbatimin e fizibilitetit dhe raportit shtesë për studimin “Ngritja e infrastrukturës dhe pajisjeve për kujdesin dytësor dhe tretësor”

  Prishtinë, 24 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive e Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, në cilësi të anëtarit të grupit punues, ka marrë pjesë në punëtorinë e organizuar nga Grupi Punues kyç për hartimin e Planit Strategjik për zbatimin e fizibilitetit dhe raportit shtesë për studimin “Ngritja e infrastrukturës […]

  Fillojnë parapërgatitjet për hartimin e Master Planit për Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit

  Prizren, 17 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, së bashku me Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës me Shërbime të Përbashkëta të Spitalit të Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa”, Prizren, të martën, kanë pritur në takim udhëheqës të projektit KSV/017, përkatësisht LuxDev: Dr. Afërdita Ademi Osmani, Blerta Avdiu dhe Philipe Pire, inxhinier i ndërtimtarisë nga Belgjika. Në takim është biseduar për vazhdimin e aktiviteteve sipas Planit Zhvillimor Institucional të Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit2022-2026.  Fokusi i takim ishte parapërgatitjet për fillimin e hartimit të Master Planit për Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit, ku krahas ekspertëve vendorë do të jenë të angazhuar edhe ekspertë ndërkombëtarë nga Belgjika, Franca dhe Greqia. Qeveria e Luksemburgur, përmes projektit KSV/017, përkatësisht LuxDev, në vazhdimësi është duke përkrahur Spitalin e Prizrenit në fusha të ndryshme, si: hartimin e veglave të punës, infrastrukturë, pajisje, trajnime, si dhe standardizimin e proceseve të punës si parakushte drejt arritjes së akreditimit ndërkombëtarë, që është edhe një nga synimet kryesore të Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit.

  Takim me kryetarin dhe sekretarin e Kryqit të Kuq

  Prizren, 16 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, së bashku me Msc. Osman Hajdari, drejtor i Administratës me Shërbime të Përbashkëta të spitalit të përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa”, Prizren, të hënën kanë pritur në takim Dr. Tahir Luma, kryetar, dhe z. Ismajl Krasniqi, sekretar i Kryqit të Kuq, Dega në Prizren. Në takim është biseduar për bashkëpunimin institucional të dyanshëm, si dhe ofrimin e ndihmës dhe shërbimeve për të mirën e qytetarëve dhe pacientëve që marrin shërbime në spitalin e Prizrenit.

  Takim me përfaqësues të TIKA-s

  Prizren, 11 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, në shoqërim të drejtorit të infermierisë, Bsc. Fevzi Xhemali, dhe drejtorit të Administratës me shërbime të Përbashkëta, Msc. Osman Hajdari, të mërkurën ka pritur në takim përfaqësues të TIKA-s, i udhëhequr nga kolonel Recai Yılmaz, shoqërim të Mediha Bilurdagi dhe Blerim Karabaxhaku. Në takim është […]

  Drejtoresha ekzekutive viziton ekipet kujdestare, uron lindjen e fëmijës së parë

  Prizren, 31 dhjetor 2022 / 1 janar 2023 Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtorshë ekzekuitive, në shoqërim të drejtorit të infermierisë, Bsc. Fevzi Xhemali, dhe drejtorit të administratës me shërbime të Përbashkëta, Msc. Osman Hajdari, natën e ndërrimit të moteve kanë vizituar ekipet kujdestare të shërbimeve në spital. Ajo ka falënderuar të gjitha ekipet kujdestare, që […]

  Viti 2022 përmbyllet me të arritura, shpërblehen tri repartet më të mira, ndahen mirënjohje për të pensionuarit dhe personalitete të njohura

  Prizren, 23 dhjetor 2022 Me mbështetje të Projektit KSV/017, përkatësisht Qeverisë së Luksemburgut – LuxDev, është mbajtur takimi përmbyllës për vitin 2022. Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, drejtoreshë ekzekutive, ka prezantuar punën, të arriturat, sukseset, por edhe sfidat gjatë vitit 2022, si dhe planifikimet për vitin 2023. Dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor, ka folur për gjendjen […]

  Si të vini

  123movies
  embedgooglemap.net

  Departamentet