Data: 26-09-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Në spitalin e Prizrenit për herë të parë realizohet Echokardiografia transezofageale

Prizren, 29 Nëntor 2022

Të martën, në spitalin e përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa” në Prizren, në kabinetin e Kardiologjisë, është realizuar procedura diagnostike e Echokardiografia transezofageale.

Nën udhëheqjen e e Prof. Dr. Aurora Bakalli, procedura është kryer nga mjekët kardiologë të spitalit të përgjithshëm “Prim.Dr. Daut Mustafa” në Prizren: Dr. Fazli Berisha dhe Dr. Krenare Limani.

Trajnimi është organizuar në kuadër të zbatimit të Marrëveshjes së Delegimit për Fonde dhe Zbatim (MDZF) ndërmjet Odës së Mjekëve të Kosovës dhe LuxDev.

Lexo Komentet

Comments are closed.