Data: 27-09-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Takim me delegacionin e Bingenit të Gjermanisë

Prizren, 08.07.2022

Dr. Narqize Arënliu-Hoxha, drejtoreshë e Spitalit të Përgjithshëm dhe dr. Hasan Arzoallxhiu, drejtor mjekësor të premten kanë pritur në takim një delegacion nga qyteti Bingen i Gjermanisë. Delegacioni udhëhiqej nga kryebashkiaku i qytetit të Bingenit, z. Tomas Feser, i shoqëruar edhe nga Jurgen Prt, asistent dhe znj. Anete Hammel, asambleiste e partisë SPD. Në takim është biseduar për bashkëpunimin dhe përkrahjen e spitalit nga qyteti i Bingenit.

Lexo Komentet

Comments are closed.