Data: 27-09-2023 24 orë Emergjenca kontakto numrin +383 45 104 230

  • Drejtoria

    +383 29 243 134
  • Rruga Shkronjat

    20000, Prizren
  • Emaili

    spitali.prizren@rks-gov.net

Vizitë e LuxDev

Prizren, 28 qershor 2022

Dr. Narqize Arënliu-Hoxhaj, drejtoresha e Spitalit të Përgjithshëm të premten ka pritur në takim Znj. Veronique Meyers, drejtoreshë e resurseve humane  nga Luksemburgu dhe  dr. Afërdita Ademi Osmani, udhëheqëse e Propjektit KSV/017-LuksDev.

Në takim është biseduar për vazhdimin e aktiviteteve të Projektit LuxDev dhe thellimin e bashkëpunimit me qëllim të përkrahjes dhe avancimit të cilësisë dhe shërbimeve shëndetësore për pacient.

Më pas është bërë vizitë në repartin e kirurgjisë, ku janë njohur me punën, procedurat dhe zbatimin e dokumenteve dhe veglave të punës të hartuara në kuadër të projektit LuxDev.

Lexo Komentet

Comments are closed.